15

Snöskotttning

Igår när vi kom hem från vår *sanslöst* mysiga hotellweekend (berättar mer om den i ett annat inlägg) så möttes vi av 30-40cm IHOPPACKAD snö.
Ville bara kräkas!!
 Men var bara att ställa bilen nere vid vägen och johan plumsade upp till huset om hämtade snöslungan. De var bara det att snöslungan orkade inte gå trots banddrivning och bra stor motor..Hmm! 
 
Trots att jag numera är höggravid och tänkte att den lille skulle väll titta ut inom den närmaste månaden, så kan jag inte låta johan hålla på själv ute utan var ute med honom i 3 timmar och försökte få av verandan och nedanför den.. Efter 3 timmar och med halva gårdsplanen oskottad gav vi upp med snölassen och spade då det hade börjat kräksnöa igen och jakten på en traktor började..3e personen vi pratade med kom nästan direkt och nu har vi lejjt honom att dra av gårn när de kommit en del resten av vintern..HALLELULJA!!!
 
Tills idag har det kommit närmare en decimeter till och termometern har legat på mellan minus 1 till ca plus 1 hela dagen, så de är typ kompakt....
 
Var in och kollade på en kaloriförbrukningssajt och enligt den så bränner en man med johans vikt 1714 kalorier vid tre timmars snöskottning.. hahaha, skapligt!!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0