Lost love in dePalma



Hittade denna underbaring på tradera.. men tyvärr såldes den lite väl dyrt :(

är väll bara att söka vidare efter en sånn här, RÖD depalma jacka i tjejmodell.. synd att dom slutade med tjejmodellerna! å istället finns de bara "worker" modellen,"prassel-jacka" och den med skinn/filt jackan..har en worker modell med Lowrider på ryggen som är skit snygg men är tyvärr lite för stor för mig nuförtiden..  

nån som har en röd och vill byta?! ;)  

Self-portrait.



Bjuder på en bild på mig och min nya hårfärg..

Foto: CSundberg
Redigering: CSundberg
I foto: CSundberg

SummerPhoto by CSundberg



Foto: CSundberg
Redigeringen: Ingen!
I bild: JohanNordin (Sambon)
Plats: Kyrkogård utanför Sundsvall.

Måndag.. summering av helgen.

Är något alldeles speciellt med måndagar, först har man ingen ork att kliva upp och sen går dan så otroligt sakta.. å mitt på dan brukar man vara dyngtrött. Men idag har de faktiskt gått rätt bra..

Helgen har spenderats uppe hos mamma & pappa och i mercan någonstans i Västernorrland-Jämtlands län, kissekatt bäbisarna fick vara hemma denna gång och sambons syster var hit och såg till dem. Tack S!



I vilket fall som helst var syftet med våran roadtrip att kolla på möjliga jänkare. så vart två "prövningar" på lördagen. 


Bil nr1 för dagen var en 58:a Cheva, mm i like that ass! sjukt snygg bakdel och riktigt snygga former! PowerGlide låda och en 327:as motor,  men den hade lite ytrost och var otroligt matt i lacken..

och ja vad säger man.. 
Jag har alltid varit ett stort GMC-Fan (ex. Chevrolet, Pontiac & Buick)

Bil nr2 var (läs och HÄPNA!!) En Ford fairlane -56, men kan säga att jag vart riktigt kär i även den.. riktigt läcker instrumentpanel i klar röd plåt och krom, stor röd ratt, 351:as motor och 3 växlad automat låda. men dock hade den stora rostblämmor under lacken överallt som man såg om man gick nära.. och som måste göras nått åt i år!

Får se hur de blir, men det blir nog ingen ford på våran gård.. 


Fredag..

tror jag ska gå och duscha innan min sambo kommer hem,. tänkte eventuellt fixa håret i bästa rockabilly stylen tills vi ska på middan ikväll, men vi får se hur de blir med den saken.. blir iallafall lugg NER ikväll ;)

Längtar som f--n tills imorgon, då vi ska fara en sväng och kolla på nå läckert:D berättar mer + att de kommer bilder efter helgen.

Kiss 'n goodbye


Dagens lyssning ;)


Tips!





Måste bara tipsa om denna underbara sida

Har suttit länge nu och dreglat över allt läckert!

adress: http://www.angelfire.com/planet/getgoretro/

 


Volvo v70R




Foto: CSundberg

Redigering: CSundberg

Plats: Alnö


HotRod 1




Foto: CSundberg
Redigering: CSundberg
Plats: Rättvik

NU SÅ!

Då börjar jag om på ny kula..
Bloggen kommer hädanefter innehålla mindre om mina vardagar..
MEN innehålla fler bilder som jag knäpper, mer tips å trix och annat läs och sevärt för rockabilly,50tal och bilfantaster.

ENJOY!

RSS 2.0