Kreativitet..och lite annat..



Var hos min underbara barndomsvänn igår och kände suget efter att få fixa en frisyr så fråga om hon ville ställa upp som försökskanin till en frisyr som jag sett i huvudet.. detta vart resultatet:)








Härom kvällen när ja inte kunde somna låg jag i sängen och skissa lite..funderar på å forsätta på den å fixa till skuggningarna riktigt och göra den mer "levande" så att säga.. :P








En sista bild för idag(tror ja) Måste bara säga det att Fyy Farao vad det är hett med tattuerade killar som spelar ståbas, aah! -från Jukebox's spelning på railway. mm i like!



Music maestro!




Det som spelas hemma hos mig just nu "SöndagsBlandning":

•Alan Jackson - Chasing That Neon Rainbow


•Alan Jackson - Little Bitty


•Alan Jackson - Here In The Real World


•Ken Mellons - Jukebox Junkie


•Hoffmaestro - Highwayman


•Topcats - She´s The Girl


•Black Raven - Put On Your Dancing Shoes


•Darrel Higham - Twenty Flight Rock


•Micke Muster - Hey Rosalie


•Fernandoz - Det Är Lätt Att Bli Kär


•Black Jack - Cannibals


•Rednex - Wish You Where Here


chasing that neon rainbow..

Igår var jag faktiskt riktigt duktig om jag får säga det själv, bestämde mig på morgonen när jag steg upp att jag skulle försöka klara mig utan kaffe så länge de bara var möjligt. Gick till 7 på kvällen, då ja hade så grymt ont i huvudet och bara kände suget efter kaffe.. så min älskade vänn julia ställde sig och koka en varsin kopp kaffe åt mig och hennes sambo :)

Den här dagen började inte speciellt bra, mamma ringde och skulle tok-diskuttera om allt mellan himmel och jord, men i slutet på samtalet lyckades vi komma överens iallafall. så i eftermidda följer jag med dom hem till skogen, sover där i natt och sen skjutsar mamma ner mig i morgon bitti, lagom till skolan.. (eller jag lär väll måsta köra själv, då ja har börjat blivit så väldigt åksjuk på senaste tiden..) shit'e same!

Nu ska jag lyssna vidare på musik och käka lite frukost, kommer förresten en liten lista med mina favoritlåtar just nu, om en stund :)

27mars2010

När man väl trodde att ett kapitel i ens liv var avslutat börjar det om på nytt igen.. faan, det ställer mig i en så himla svår situation, blir till och ta sig en rejäl funderare!

Ännu en kväll hemma, ensam, med en mage som värker. Sitter för tillfället och lyssnar på när regnet smattrar mot fönsterbrädan.. Kvällens planer gick åt helvete, som vanligt den senaste tiden, börjar bli van nu kan ja säga..

Nä nu ska jag lyssna på sorglig musik och tycka synd om mig själv!


giddy up go

Fredagkväll = hemmakväll för min del. Lite småtråkigt, men vad gör man om man har ont och mår illa..

Idag har jag inte gjort så mycket, var på biltema med grannen o sen åkte vi på affärn så ja skulle få handla lite mat, men väl vid kassorna inser ja att jag har både körkortet och kontokortet hemma i jackan. Duktig tjej! aja tur att grannen hade pengar på sitt kort så jag fick låna av han :) åkte hem och la mig på hans soffa å kolla på tv och sen kom T.H och hälsa på en sväng:) dom åkte och handla ingredienserna till korvstroganoff medans jag forsatte å ligga ihopkrupen i soffan. Dom fixa maten, vi åt och efter det skulle T.H å N fara igen så kramades massa med T och sen satt jag och grannen och surra lite innan jag gick hem och la mig på sängen å kolla på lets dance finalen:) får se om ja är lite piggare om ett tag för isåfall åker ja in till stan en sväng.

Insåg idag att det bästa beslutet som jag varit med och fattat var att jag och T.H skulle gå långsamt fram.. nu utvecklas det faktiskt varje dag, vilket är helt underbart. För jag vill verkligen ha kvar den människan i mitt liv för all framtid. 

Nä nu ska kika vidare på lets dance:)

  

26mars2010




Varit hemma idag också.. j-vla mage!!

Nu när man äntligen trodde att de var riktig vår (och att sommarn var på väg) då börjar det snöa igen så nu är den underbara asfalten borta under all snö igen :( faan, jag som vill ha sommar å ut och åka jänk :) fast kommer nog bli mycket körning för min del i sommar tror ja ;)

nä nu ska ja fortsätta prata med mitt kryss:)

måste man ha vitt på studenten?!




Studenten är om ca 2,5 månad.. och satt och funderade över en grej.

 Är det helt bannlyst att ha en klänning som INTE är vit??? :S

Tänkte ha någon av dessa (med svart skinnskärp för å markera midjan)
men den vita är så himla kort.. och jag är väldigt förtjust den blå:a.. men känns som att vit klänning till studenten kanske är en oskriven lag?!!
och om det nu är så.. är det ingen som har nå tips på (eller vill sälja) nån s.ka STUDENTKLÄNNING som är lite 50tals inspirerad?!


25mars2010

Det är ju nå allvarligt fel på min mage.. Var till vårdcentralen i måndags och fick tabletter mot MAGSÅR! hmm.. kanske ska sluta stressa å KANSKE dricka lite mindre kaffe.. men kommer inte att bli lätt!

Har i vilket fall som helst varit hemma idag också, och hur fördriver man en dag hemma, själv. om inte med en kopp kaffe, massa musik och så klart den dagliga sökning efter kläder,skor och liknande inför sommarens bravader ;)



Hittade denna skönhet på tradera, auktionen går ut om ungefär 4 timmar.. men såklart (med min vanliga bonntur) så har ja inte dom pengarna just.. funderar på att sy något liknande själv istället:)

Lugg?!

Aaah! Jag är så himla sugen på å klippa luggen som ett "v" och färga det i rött (annes idé från början) ... för hur himla läckert är det inte?! se bara dessa brudar.. mmh i really like it!

Ge tips och ideér vad ni tycker:)


flick knife rock'n roll

sådär ja, nu börjar jag om.. ny bloggsida, nytt tema och förhoppningsvis nya intressanta saker att läsa om.

lite om mig:

18 årig tjej som nuförtiden lever varje dag som den kommer, gör bara sånt jag trivs med, umgås med sånna som får mig att må bra och börjar lära mig vad som är viktigt i livet.

Jag går sista året på Fordonsprogrammet inriktning transport och nu i juni tar jag studenten och har då med all förmodan kompetens för att köra tung lastbil med släp, hjullastare, kran och en massa annat roligt;) alltså har ni här en lastbilschaufför delux!

Mitt liv består till stora delar av rockabilly, jänkare, vintage och en massa annat som hör till the 50's.
så följ min vardag och se tips om kläder,musik,bilar och evenemang på denna sida. 

♥ acs


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0