Påskhelgen

Har varit full av mysiga åkturer i chevan (som vi tog ut i torsdags kväll!)

Har även hunnit med att ha två fotosessioner, en med bilen och en på en närliggande *hemlig* plats - bilder kommer framöver:)




Men här kommer iallafall en bild från den förstnämnda sessionen!



Våran fina Patty i solskenet :)


Foto: CSundberg (jag)
Location: Båthamnen, Sundsvall

Varm Snus & Kallt Kaffe

Vart hemma idag från mitt sk. Jobb som maskinförare på engbergs, kämpade som fan igår med magonten hela dagen, men när ja gick hem så meddelade jag att om jag inte kommer imorgon (läs idag) så visste dom vart jag var..
I vilket fall som helst har jag varit vaken idag sen johan for, stoppat i mig lite tabletter och suttit ute på balkongen och glassat i bh & träningsbyxan :) Måste bara säga att det är GRYMT med balkong som det alltid är sol på :D

Ja iallafall, så sitter ja där.. med en kopp nykokt kaffe, dagstidningen och snusen på bordet. Glömde helt bort kaffet och när ja tog en klunk brände jag mig (på koppen!!) medans kaffet var iskallt =s
Tog därefter en snus och den var även den skållhet.

Därav min Rubrik..



Bjussar på en vårig bild och meddelar att vi nu ska hoppa in i duschen och sen åka och hämta BEJBI, saknar vissa rutlister och ventilationsrutorna, men ska nog gå bra iallafall! Börjar klia i fingrarna alldeles för mycket nu.. så tar oss en tur i PATTY :D




Lördag..

Vart inte riktigt som vi tänkt oss igår.. skulle ju umgås med mitt gamla tjejgäng, men efter många om och men så hamnade vi 5 tjejer (och johan) hos 5st estet killar i 17 års åldern.. han som bjöd dit L hade däckat och jag tyckte hela situationen var super pinsam då killarna satt och diskutterade hur dom skulle göra nu.. dom hade ju ingen aning vilka vi var eller nått + att det fanns inte en gnutta hyffs i dom.. vi stog alla 6 ute i hallen, en av killarna går förbi mig och johan, kollar på oss och sen tar han i hand på Poos, felicia och linnea.. hmm, jaja de är så man beter sig.. men dom såg väll varken mig eller johan som ett lämpligt byte, så kanske var därför.

Åkte istället ner på stan vi och träffade Robin och hans Ex, så hela natten spenderades med surr inne på Max med äppelpaj och kaffe och vart även surr med andra människor :)



Idag.. ska vi åka nerövers och kika på johans gamla epa, nån smv som skulle vara till salu och bara glida lite...


så Keep On Bopping och så återkommer jag senare:)




FredagsMys

Ska ta och försöka klura ut någon middag och sen ska jag och johan umgås med mitt gamla tjejgäng :) Blir nog jäkligt trevligt!

Bilder kommer ev. imorgon:)


Kvällen Favorit #2

Blir... "RAGGARSOFFAN"





Tänk om man ändå hade 24tusen.. då skulle jag ha två stycken av den här modellen i vårt vardagsrum! För hur fränt är det inte med svensktillverkade retro möbler :)

Den tillverkas på möbellogen i Irsta, Västerås och kan fås i samma modell som din bils baksäte (mot pristillägg)


Tryck på Bilden för att komma till raggarsoffans hemsida!





Bilden lånad från:
www.Irstafoto.se






Kvällens Favorit(er) #1

Blir 3 VACKRA KVINNOR :)


Först ut, Svenska Elsa Billgren. Aktuell som vinnare av "årets Look" på elle-galan (för att bara nämna en grej!) Hon är en retro/vintage intresserad, supervacker kvinna som bara klär sig i klänning och har det fina (lite orangea) håret i fina frillor och läpparna målat i röd nyans:) Tummen upp för henne!

Läs mer om (och av) henne HÄR








Nästa vackra kvinna ut - Therese eller mer känd som Cherry Tess, Sångerska och aktuell för MirAnna's CalenderGirls 2012

Ni hittar "Cherry Tess" och hennes musik HÄR










Sist men inte minst (möjligtvis minsta midjan!) - Betty Brosmer, född 1935 och hon har varit på över 300 tidnings och bok omslag. En av de första riktiga super modellerna! och sikka mått på kroppen.. Bröst: 96cm, Midja:45cm, Stuss:91cm. Inte dagens skönhets ideal direkt, men helt en RIKTIG timglas formad kropp :)










Bilderna lånade från:
allas.se
myspace.com/cherrytesss
farbror-sid.se



ny kategori! :)

TaamTaTaTaaam....

Kvällens..

Bjuder på mina kvälls favoriter, med allt från frisyrer, personer, bilar, program, musik och så vidare :)


GRATTIS VÄNNEN

Ett sms inatt fick mig att inse..
Imorgon är det 11 månader sen vi fick det hemska beskedet att du var borta..

Men Tror inte jag fattade förrens idag att du verkligen är borta.. Tänker att man ska möta dig efter vägen någon dag och du ska sitta där med pilotisarna på, med ciggen på sne i munn och med en kaffekopp i näven. 

Du kom till skolan, satt där i trappen upp till matsalen och allihopa i princip flockades runtomkring dig.. du var inte som alla andra, du hade upplevt massor och nästan hela din kropp hade tattueringar som symboliserade olika tidpunkter och andra viktiga saker i ditt liv.
Scania märket på bröstet, Lasse stefanz märket stort på ryggen, texten på dina fingrar, din halvklara stora tribal osv.
Kom ihåg hur charmig du var, jag var aldrig intresserad av dig på det viset.. men du fick alla andra kvinnor på fall, ung som gammal. En riktig casanova skulle man nog kunna kalla dig och du hade alltid massa historier att berätta. 
 
Alltid massa tok på gång.. det var liksom din grejj.

Alla dagarna då man stod utanför porten på skolan, hade kokat kaffe uppe i matsalen och stod och surrade innan första lektion började.. så hör man ett BRÖÖÖL och sekunderna senare så svängade Andreas in på parkeringen.. han var som sagt inte som alla andra.. körde inte någon gammal volvo eller någon golf utan hade roligare bilar, granada, ford capri och saab v4.. är fortfarande bilar jag sammankopplar med honom.

Självklart önskar jag och många många andra att han skulle vara kvar med oss, men att sörja honom.. det tror jag inte han skulle velat.

Istället så hedrar vi honom, genom att dricka ett par öl för honom, ta en kopp kaffe eller genom att lyssna på lasse Stefanz på full volym. Det tror åtominstånde jag att han mår bra av där han idag finns och antagligen så är han även den största glädjespridaren där också. Precis som han var här hos oss!




Idag skulle du fyllt 22år vännen. Grattis på dig!




RSS 2.0