Paket

Var idag och hämtade ut mitt efterlängtade paket från H&M innehållande 2 par svarta gravid strumpbyxor och en leopardfärgad cardigan :)
Även om jag slutade jobba i fredags och numera är hemmafru så ska jag gå på firmans julfest nästa lördag, frågade chiifen om det var okej att gå på julfesten och fick svaret "självklart, du jobbar ju här men är ledig även om du ska vara ledig länge"
Ska bli jätte roligt och umgås med alla gubbsen en kväll och i vilket fall som helst så kom paketet i rättan tid för den leopardfärgade cardiganen blir perfekt till julfesten :)

This Week..


56 days to go..

Nu är det ca 3 veckor sedan vår graviditet vart officiell via facebook, ett stort steg i mina ögon att bekänna det även om alla mina närmaste vänner och familj vetat om det läänge. Men nu kan vi äntligen prata om det öppet!
Kliver imorgon in i vecka 33 och har idag gått precis 80,0% av graviditeten- vilket börjar kännas nu! Känner mig lite som en fin sengångare på något vis.. Klumpig och långsam men ändå vacker :)
 
Har mått superduper bra dom senaste 3 månaderna och tänkt att det här kommer att gå hur bra som helst "all-the-way" men förra veckan började jag må skit.. ont överallt i kroppen, kunde inte sova på nätterna för hittade ingen bra sovställning pga värkande höfter, trött rygg och en sprattlig bebis. Detta medförde att jag blev väldigt illamående och fick alla möjliga sjukdoms känningar.. Detta har inte gått över än, men bara illamåendet lugnar ner sig så kanske jag kan vara aktiv igen istället för att vara inne, hemma och tycka synd om mig själv.   
 
Det mesta är klart för våran lilla pojkes första tid i världen, men är ett par klädesplagg som måste läggas till, blandannat några enfärgsde bodysar och några byxor. Sen ska babyskyddet till bilen hämtas hos våra vänner vars son precis växt ur det och de får hem den nya bilbarnstolen vilken dag som helst.
Sköt-prylar måste även inhandlas (Blöjjor, febertermometer och liknande) och så ska det finnas bröstmjölksersättning + flaskor hemma ifall att inte amningen funkar för mig och vår son.  
Babysitter väntar vi med att fixa till efter lillen är född och enventuellt kommer vi att önska oss en sådan istället.
 
 
Första inköpet
 
 
Barnvagnen, fast med vita däcksidor på däcken och metallkorg under + en sittdel :)
 
Skötbädden från jysk, den blå :)
 
Skötbordet köptes begagnat i bra skick
 
  
 
 

Bekännelse

Hmm.. hur ska man säga.. hur ska man lägga fram det på ett så bra sätt som möjligt nu när man väntat så länge..
Blir till att grunna på det för planen är att bekännelsen ska komma imorgon.
Älskar er mina nära och kära <3

RSS 2.0