2010.04.23

Var ett tag sen ja skrev nu.. mycket har hänt och det mesta är väll bara roligt och underbart, förutom att jag varit sjuk sen i lördags.. nästan en vecka alltså, men nu är ja på bättringvägen igen och har kommit hem till mitt igen!

idag har ja varit på skolan och haft nationella i svenska B, skriva uppsats.. får hoppas att det gick skapligt iallafall men bara ja får ett Godkänt i slutbetyg så är ja helnöjd, för med tanke på hur mycket jag varit borta så... :)
efter ja uträttat de ärenden ja hade så åkte ja hem och började städa lägenheten..

insåg att vilken salig blandning det är här hemma :O  varselbyxor blandannat med 50tals klänningar, pumps blandat med arbetsskorna med stålhätta och på hatthyllan i hallen finns både skitiga arbetshandskar och rosa och vit prickiga sjalar ;) man skulle kunna tro att det är två personer som bor här.. med vitt skilda intressen! men ikke, det är bara jag och min schitzofrena livsstil.


puss!

Tu es Tout!




Älska Vårkänslor!

Idag har jag och Vickis grejjat med fixat lite till vårat Motorevent.. börjar närma sig den första maj med stormsteg nu :O

Fick för mig att pröva lite smink och hår fix efter vickis åkte, ja vet inte vad ni säger. men i like it!

nä nu ska jag gå och duscha å sen förhoppningsvis träffa den underbara ♥

Puss!

Sådär ja. Då var man uppe, första kaffekoppen är drucken och sötnosen har åkt iväg och jobbat å själv ska man fördriva dagen med å gå på långpromenad åsså ska ja ringa nått åkeri som ville ställa ut på vårat Heavy Motorevent.

Tacka gudarna att FB finns! fick bara ett nummer till någon rickard, sökte de på hitta för att få reda på efternamn och sen var det bara å söka för och -efternamn på FB och viips så hade man både bilder på han ja ska ringa och bilder på lastbilen. nice!

Nä nu ska ja gå ner på macken en sväng och sen blire frukost för min del.

tack för ännu en mysig kväll/natt. du är underbar ♥


if you want my love.

Har spenderat den senaste veckan hos mamma och pappa och kan säga att det varit så grymt skönt! bara en sån sak som att veta att det blir middag lagad varje dag och att det alltid finns mat i kylskåpet om man är hungrig. haha nu lät det som att jag bara åker till mamma å pappa pågrund av maten men riktigt så är det inte..

Kom iallafall hem igår och har längtat som bara den efter T.H så gårdagskvällen/natten vart full med mys! :D
Han skulle upp å jobba imorse så han åkte väll vid kvart i 8 eller nått medans jag kunde ligga kvar å dra mig i sängen.. klev iallafall upp å koka kaffe efter han åkt och sen kom ja på den eminenta idéen att ligga i sängen å dricka kaffe (eftersom ja var såå trött) ! inte smart då ja råka tömma ur halva kaffekoppen i sängen när ja höll den i näven och höll på å somna.. . jaja blir å bädda rent i sängen innan man lägger sig igen. 

nu ska jag gå å duscha å sen fara till birsta och umgås lite med Vickis :)

puss på dej! 


yeah..



Varit ute och åkt skoter idag med pappa och Thomas till pimpeltävlingen på mussjön. Å väl hemma är man nu dyngslut.. går runt i helle hansen underställe å gissar att ja kommer ha världens träningsvärk i kroppen imorgon.. aja det är det värt! helt underbart å känna suget i magen när pappa trycker på,på lederna med bigpipen :D härligt!!!

RSS 2.0