PÅÅSK

Idag har ja då gjort något jag aldrig gjort förut iallafall.. Påskpyntat! Påskliljor på köksbordet, tulpaner på bänken, ris med fjädrar i ute på altan och så har vi målat ägg :-o Vuxenpoäng till mig eller har jag "dagisbarn" stämplat i pannan nu. Tål att diskutteras.. men här kommer våra varianter på påskägg    


MITT

                                                    

JOHANS



KATARINAS


16 dagars ledighet..

Måste vara super jobbigt för kissarna att ha mig hemma som stökar runt hela dagarna, när dom är vana att vara själva. För så fort jag sätter mig ner någonstans så kommer bägge två och lägger sig och somnar!



Bäbisarna ♥


helgen & tiden efter den..

Helgen spenderades i östersund på hotell och tanken var en massa mys, flanerande på stan, dricka kaffe på mysiga cafeér, äta god mat ute på finare restauranger.. osv. 
Men så vart de inte.. en massa stress, lördakvälls-middan vart nacho tallrik på avklippt frigolit låda och självklart hann vi med lite bråk också. vart alltså inte ett dugg som vi tänkt oss! skit helg med andra ord, men hann med att träffa lite släkt iallafall och de är ju positivt :)


Lördakvälls utstyrseln.. 



Jaja igår gjorde ja inte så mycket mer än att röra på fläsket i en 1,5 timmes powerwalk och även solning med katta. Vi jobbar inför beachen 2013, vilket känns rätt realistiskt!

Vaknade imorse av att "han jag delar tidning med" kastade sig upp ur sängen. klockan var 5 i 6 och han brukar fara 06.00. Det första ja hör är att pannan piper- vilket betyder att pelletsen är slut! så 6 imorse var ja uppe och fyllde på och starta om alltihopa. Mindre nöjd kom ja upp igen från källarn, kokade kaffe, gjorde en macka och satte mig framför tv:n.

Var och kollade på kylskåpet.. sotarna skulle komma på brandskydds kontroll någon gång mellan 9.30-13.00. Kände att hela dan var förstörd då man var tvungen att sitta hemma och vänta på dom häran. Så tog med mig en kaffekopp och gick ut i garaget och putsade på chevan. 
Dom kom och gjorde kontrollen-vart godkänt! och ja, nu sitter ja här och är totallt göra-lös och uttråkad!  

RSS 2.0